Skip to Content

GROUPS er trening i grupper med dyktige Trainers som alle med sine individuelle særpreg vil sørge for at du klarer å opprettholde din treningsmotivasjon og ikke minst treningsglede fremover.

CARDIO (30/45 minutter)
Er du ute etter kondisjonstrening, er våre cardiotimer for deg. Øvelsene er enkle og intensive, men passer samtidig for alle uansett kondisjonsnivå. Du bestemmer selv intensiteten på timen. Bli inspirert av fengende musikk og Trainers som motiverer deg gjennom timen. Det stilles ingen krav til koordinasjon. Det kan jobbes enkeltvis, stasjoner eller i grupper. Variasjonen vil gi deg maks treningseffekt, og du vil forbedre kondisjonen din betydelig.

CARDIO Signatur timer by… (55 minutter)
Liker du timer med koreografi og rytme, er våre signaturtimer for deg. Slipp deg løs og kjenn treningsgleden. Du vil ikke engang merke at du trener kondisjon, selv om du forbedrer kondisjonen. Musikken vil rive deg med i en morsom treningsopplevelse. Bli inspirert av timene hvor du danser via step, latino, salsa, disco eller andre “rock star” inspirerte bevegelser.

CARDIO: BODYCOMBAT ™
Delta på en BODYCOMBAT-time, og du vil slå og sparke deg til bedre kondisjon. Denne høy-energi timen er inspirert av kampsport helt uten kroppskontakt. Det er ingen kompliserte teknikker å mestre. Våre trainers vil utfordre deg til å øke intensiteten og motivere deg til å få mest mulig ut av hver runde. Du vil få redusert ditt stressnivå og føle deg som en “real champ” etter økta.

STRENGTH full-body (45/55 minutter)
Grunnleggende styrke- og funksjonell trening for hele kroppen. Timen kan inneholde variasjon av styrke og enkle cardioelementer. Denne variasjonen vil gi deg maks treningseffekt. Vi benytter oss av egen kroppsvekt og avhengig av hvilken Trainer som er på timen, vil det i tillegg brukes forskjellig utstyr som stepkasser, manualer, tubes, kettlebell og stang. Det kan jobbes enkeltvis i ulike stasjoner eller i grupper. Du bestemmer selv intensiteten.

STRENGTH full-body STRONG (45/55 minutter)
Tung styrketrening for hele kroppen. Dette er styrketrening med tyngre vekter og med færre repetisjoner. Enkelt sagt: det er styrketrening fra studio flyttet til sal. Våre Trainers motiverer deg til å ta styrketreningen til et nytt nivå hvor målet er å bli sterkere. I denne timen finnes det ingen elementer av cardio, men du vil bli overrasket over hvor intensivt tung styrketrening kan være. Individuelt fra Trainers vil det bli brukt forskjellig utstyr på timen som blant annet manualer, kettlebell, stang og egen kroppsvekt. Det kan jobbes enkeltvis i stasjoner eller i grupper.

STRENGTH upper body & abs (45 minutter)
Styrketrening med fokus på overkropp og core. På denne timen kan du forvente deg triceps, biceps, skuldre, rygg, bryst og coretrening. Det brukes stepkasser, manualer, tubes, kettlebell, stang og ikke minst egen kroppsvekt. Det jobbes enkeltvis eller via ulike stasjoner. Variasjonen vil gi deg maks treningseffekt.

STRENGTH lower body & abs (45 minutter)
Styrketrening med fokus på underkropp og core. Her jobbes det med musklene i underkropp som forside og bakside av ben og rumpe. Det tas i bruk stepkasser, manualer, tubes, kettlebell, stang og ikke minst egen kroppsvekt. Det kan jobbes enkeltvis eller i ulike stasjoner. Variasjonen vil gi deg maks treningseffekt.

STRENGTH full-body senior (55 minutter)
Styrketrening med fokus på hele kroppen. Avhengig av Trainer, blir det brukt forskjellig utstyr på timen. Oppvarming med enkle trinn til musikk, deretter trenes det styrke og mobilitet. Tempo tilpasser du selv. Det er aldri for sent å begynne.

STRENGTH: BODYPUMP ™
Ved å bruke lette til moderate vekter med mange repetisjoner, gir BODYPUMP deg en total treningsøkt. Forutsigbarhet er et nøkkelord på disse timene og programmene kjøres over flere uker. Våre trainers vil coache deg gjennom bevegelser og teknikker som pumper ut oppmuntring og høy grad av motivasjon med god hjelp av bra musikk. Du vil forlate timen med en følelse av å bli utfordret og ytterligere motivert.

ABS (30 minutter)
30 minuter effektiv magetrening. Her jobbes det intensivt og hensikten er å øke muskelstyrke i kjernen. Det kan brukes utstyr på timen eller bare egen kroppsvekt.

MOBILITY (30/55 minutter)
En rolig treningsform for hele kroppen. Her rettes fokus mot balanseevnen i vårt bevegelsesapparat. Man arbeider med kraft, fleksibilitet, holdning og kroppskontroll. Timen gir deg økt bevegelighet og fleksibilitet, samtidig som du forebygger skader.

Back to top