Skip to Content

Sportytude inviterer til Helsedugnaden

I en tid hvor inaktivitet er og har blitt en utfordring for oss alle ønsker vi på Sportytude Lørenskog å bidra til økt fysisk aktivitet som passer for alle. Stolpejakten er gratis og er et flott tilbud for å aktivisere både unge og gamle, inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Bli med på en gøy helsedugnad sammen med venner og familie!

Flere viktige aktivitetstilbud for hele familien er nedstengt. Dette får psykiske og helsemessige konsekvenser over tid. Vi har inngått et samarbeid med Stolpejakten og ønsker å invitere ALLE (både medlemmer og ikke-medlemmer) til en motiverende og innholdsrik aktivitetsdugnad de neste månedene.

Aktivitet: Stolpejakten Lørenskog
Periode: 01. mai – 31. oktober 2021
Sted: Lørenskog

Vi bidrar med egne premier, konkurranser og motivasjon underveis. Hovedpremie er 2 års medlemskap på Sportytude til en verdi av 13.176,-. Alle som blir med under Sportytude får også en gratis Sportytude t-skjorte! For at du skal kunne være med i trekningen av våre egne premier må du legge til Sporty i navnet ditt ved registrering.

Bli med Sportytude på Stolpejakten:

  • Registrer ny bruker på Stolpejakten.no eller last ned Stolpejakten sin mobil-app.
  • Når du registrerer deg, skriv Sporty som en del av navnet ditt. Dette er for at vi kan gi deg t-skjorte og ha deg med i videre trekninger. Eksempel: Sporty Tonje Skistad.
  • Oppstart er 01. mai og da får du tilgang til kartet.

Slik fungerer Stolpejakten:

Stolpejakten går ut på å finne stolper som er plassert på forskjellige steder på Lørenskog. Stolpene kan registreres både manuelt på papir, digitalt og ved å laste ned en mobil-app slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Stolpejakten er et gratis tilbud. Hver registrerte stolpe gir deg et lodd i trekningen av flotte premier. Dine vinnersjanser øker med antallet registrerte stolper. Du kan vinne mange flotte premier fra næringslivet i Lørenskog. Du kan hele tiden ha oversikten over hvordan du ligger an. Se video under.

Stolpene har følgende vanskelighetsgrader:

  • GRØNN – veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol
  • BLÅ – enkel
  • RØD – medium
  • SVART – vanskelig

Inviter familie og venner til å bli med! 😀 🙌

JOIN THE FAMILIY

Følg med våre oppdateringer underveis på Facebook-siden vår.

Back to top