+

Veldig snart kommer LesMills til Sportytude Økern! Et rått gruppetreningskonsept med timersom drar inspirasjon fra kampsport, styrketrening, dansing og mye mer. I første omgang vil visette i gang med konseptene Bodypump og Bodycombat på Økern, som passer perfekt fordeg som vil kombinere muskelbygging med kaloribrenning.

LesMills er et verdensutspent konsept som har vært perfeksjonert i over 50 år for å bringe rå treningsresultater på en engasjerende måte!

BODYPUMP®

BODYPUMP® er styrketrening til musikk som fyrer deg opp og gjør deg sterk! Treningener perfekt for de som ønsker å trene gjennom hele kroppen på en time. BODYPUMP®bruker vitenskapelig designede bevegelser og teknikker i en enkel og effektiv økt for atdu skal oppnå merkbare resultater.

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT® er en økt hvor du kan slippe løs fighteren i deg! Energisk og drivende musikk i kombinasjon med bevegelser fra en rekke kampsporter gir deg kicket du trenger for å ta fantasimotstanderen gjennom ti runder!

VI SØKER LesMills-TRAINERS!

Ønsker du å bli sertifisert Les Mills-trainer hos oss?

Send oss en søknad på bengt@sportytude.no.

Les mer om stillingen her →

Fortell oss gjerne litt om nåværende arbeidssituasjon/tilgjengelighet, om du er sertifisert fra før eller ønsker å gjøre dette via oss, samt hva som kvalifiserer deg til å bringe LesMills til Økern. Vi gleder oss til å høre fra deg!