Skip to Content

Lørenskog SNØ
Siste Nytt

05.07.2021

VELKOMMEN TILBAKE TIL SPORTYTUDE!

Mandag 14. juni kunne vi endelig åpne opp for at medlemmer fra alle kommuner kunne trene hos oss igjen. Siden da har vi nå fått åpne opp med gruppetimer inne også. Og munnbind er ikke lenger påbudt. Vi nærmer oss en mer og mer normal treningshverdag på Sportytude Lørenskog SNØ.

Under nedstengingen har vi brukt tiden godt og gjort en del endringer på senteret.

Utstyrskart og program

Nede i studio vil du finne en sofagruppe med et utstyrskart festet på veggen. Her ser du også hyller hvor det ligger ulike ferdiglagde programmer som du kan benytte. Velg et program, og som du ser på kortet finner du koder som igjen viser hvilket utstyr du skal benytte. Oversikten over utstyrsplasseringen ser du på kartet. På baksiden er det rubrikker du kan fylle ut. For hver gang du trener får du en PT eller en annen ansatt til å signere at du har trent. Trener du 20 ganger venter premier.

Projektor og TV

I resepsjonen er det montert en TV, og nede i studio vil du bli møtt av et «giga» bilde på veggen. En større informasjonstavle finner du ikke, og her vil du også få litt underholdning osv.

Nye møbler i resepsjonen

Vi har frisket opp resepsjonen, og satt inn nytt møblement.

Programtavler og forsterkede vegger

Du vil også nå kunne kaste baller i veggen nede ved cage-området. Veggen er forsterket, og du vil også kunne se ulike tips og programmer på veggen.

Det er fremdeles noen restriksjoner:

  • Det vil være noen begrensninger i antall personer i lokalene til samme tid. I mobil-appen “Min trening” under menyen “Besøk på senter nå” kan du se hvor mange mennesker som er på senteret til enhver tid.
  • Garderobene er åpne for et begrenset antall personer om gangen.
  • Opphold deg minst mulig i resepsjonen.
  • Hold 2 meters avstand når du trener i studio.
  • Vask treningsutstyret etter bruk. Sprayflasker finner du i resepsjonen.
  • Kom frisk på trening, vask hender og host i armkroken.

Det er veldig viktig at alle følger gitte regler og retningslinjer, slik at vi kan forbli åpent. Sammen kan vi skape et trygt sted å trene.

Vi gleder oss til å se deg på Sportytude igjen.

Med vennlig hilsen,

Team Sportytude

Back to top