Skip to Content
PERSONLIG TRENING (PT)
PRISER KOMMER
PERSONLIG TRENING

En personlig trener hjelper deg å holde kursen

En personlig trener hjelper deg å holde kursen, samt gi deg nødvendig påfyll av kunnskap. Det kan derfor være en veldig god investering å benytte en PT i perioder hvor du føler at du trenger litt hjelp for å komme i gang, eller for å løfte treningen din til et nytt nivå.

Sammen med din PT settes det opp et individuelt tilpasset treningsprogram basert på din nåværende form og forutsetninger. På denne måten er grunnlaget gitt for en riktig progresjonskurve, og din trening vil bli langt mer effektiv.

Mange tror at det å benytte en PT er kun for de som ikke kan noe om trening, og det er direkte feil. Erfarne mosjonister og idrettsutøvere benytter regelmessig PT for både å rettlede, men også for å skape litt ekstra påfyll av faglig kunnskap. En PT ved Sportytude har lang erfaring, og tilpasses alle nivåer.

Du vil bli mer bevisst og du vil lære mye om trening

Du vil bli mer bevisst og du vil lære mye om trening når du trener sammen med din PT. Du vil blant annet lære mye om hvilke øvelser du bør benytte, og hvorfor disse vil fungere for deg. På denne måten blir du svært bevisst på hva som skal til for at du skal nå dine mål! Det å sette seg konkrete mål kan ofte være motivasjonsfremmende i seg selv, men underveis vil en PT hjelpe deg for at du via delmål kan nå ditt hovedmål innenfor en realistisk tid. Vi vet at treningen vil bli lettere å gjennomføre over tid når ting også er lystbetont, og ingenting er bedre hvis du også kan ha det litt morsomt på treninga.

En PT kan benyttes alene, eller sammen i små grupper, eller bare sammen med din treningskompis. Mulighetene er mange, og det er til og med muligheter for å trene sammen med din PT utenfor våre lokaler. Treningen må tilpasses dine behov.
Sportytude vil bli et attraktivt treningssenter og tilby høy grad av variasjonsmuligheter innenfor trening.

Alle våre personlige trenere har høy grad av kompetanse og ikke minst lang erfaring.

Back to top