Skip to Content
LØRENSKOG SNØ
 • 01

NÅ! 50 % ut året – ingen binding!

Bli medlem!

Ordinære åpningstider

Mandag – fredag: 05:00 – 23:00
Lørdag og søndag: 07:00 – 22:00

BLI MEDLEM

Et unikt treningssenter utvider sitt treningsanlegg

Sportytude ved SNØ utvider anlegget og åpner høsten 2022 et av Norges fremste treningssentre. Som medlem kan du ta i bruk våre 2300 kvm med unike treningsmuligheter og fasiliteter.

Benytt vår 720 kvm store styrkesal med utstyr levert fra det anerkjente merket Technogym. Her finner du alt av treningsutstyr for varierende styrke- og kondisjonstrening. Personlig trening på individuell basis eller i mindre grupper. Delta på våre gruppetreningskonsepter i de ulike salene, Group, Bike og Run.

Nytt fra høsten 2022 er at vi tilbyr en helt ny sal med fitness boksing med hjelp av aquabags. Rått og unikt. I tillegg åpner vi en helt ny avdeling med 4 squashbaner og en flerbrukshall med varierende innhold. I samarbeid med OFF PITCH og Tobias Brusæt tilbys det fotball, basket, badminton via et unikt konsept. Utvidede garderober. Gratis parkering i 3 timer.

Sportytude har blitt en del av MOVA Group

Sportytude har store planer om videre vekst, og har de siste årene jobbet aktivt med å etablere partnerskap med andre aktører i markedet. Gjennom høsten og vinteren har vi gjennomgått en rekke prosesser, hvor vi blant annet har landet på et felles navn for vårt fusjonerte selskap, MOVA AS.

MOVA Group ønsker å motivere befolkningen til et sunnere, bedre og mer aktivt liv. Vi ønsker å senke terskelen for å dra på trening, og vi tilrettelegger for fysisk aktivitet og mestring for alle, uavhengig av alder, bakgrunn og fysiske forutsetninger. Vi jobber også for å bli en synlig, lokal aktør, hvor våre sentre vil være sosiale møteplasser våre medlemmer føler tilhørighet til.

Per i dag teller grupperingen over 70 trening- og behandlingssentre, og det kommer stadig flere spennende, nye aktører til. Enn så lenge vil du som medlem ikke merke noe til denne fusjoneringen, annet enn at det nå står MOVA som mottaker på avtalegirotrekket ditt i banken. Vi vil drifte Nr1 Fitness som før, med de samme tilbudene, aktivitetene og ansatte som du allerede kjenner til.

Fremover vil vi jobbe med å etablere ytterligere synergier fra samarbeidet. Et av fokusområdene er å tilrettelegge for at du som medlem skal få merverdi av ditt medlemskap, blant annet ved å kunne tilby trening på tvers av alle sentre i grupperingen. Dette er imidlertid ikke klart helt ennå, men vi vil holde dere oppdatert om nyheter og fordeler våre medlemmer vil kunne dra nytte av i tiden fremover.

SEND EN HENVENDELSE

KONTAKT OSS

ADRESSE
Lurhtoppen 2
1470 Lørenskog

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER
Mandag – fredag: 05:00 – 23:00
Lørdag og søndag: 07:00 – 22:00

For tilgang mellom kl. 05:00 – 06:30 og 22:00 – 23:00 i hverdagene, må man ha medlemskort eller QR-kode. Det samme gjelder for tilgang mellom kl. 07:00 – 09:00 og 17:00 – 22:00 i helgene.

Med ditt medlemskort eller via vår app, kommer du deg enkelt inn på senteret også når resepsjonen ikke er betjent. Via en medlemskiosk kan du registrere deg, kjøpe drop-in, få utstedt medlemskort samt administrere ditt medlemskap. På denne måten er det fullt mulig å bli medlem, selv når senteret ikke er bemannet. Du kan ALLTID starte å trene i våre åpningstider som medlem eller ikke-medlem.

KONTAKT
919 12 030
hello@sportytude.no

Org Nr. 994 588 117
En del av MOVA Group (Sportytude SNØ)  VI TILBYR

  4 GARDEROBER MED DUSJER

  3 TIMER GRATIS PARKERING

  VARIERT TRENINGSMENY MED RUN, BIKE, GRUPPETRENING, BOXING, SQUASH, FOTBALL MM.

  PERSONLIG TRENING (DU TRENGER IKKE Å VÆRE MEDLEM)

  icon

  Join the family

  JOIN US
  Back to top