Skip to Content
Hanne D

Hanne D

Hei jeg heter Hanne! 😃 👋 Jeg er så heldig å få være en del av Trainer-teamet på Sportytude. 🤸‍♀️ Jeg er utdannet jazz-danser fra Kunsthøgskolen i Oslo og har en bachelor i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole. Jeg har mange års erfaring som gruppetimeinstruktør i ulike salkonsepter, og nå gleder jeg meg til å kjøre i gang med dansetimer på Sportytude! På mine dansetimer er vi innom mange ulike dansestiler med musikk fra ulike sjangre. Jeg kan godt finne på å utfordre med store bevegelser, dype posisjoner, og tidvis høyt tempo. Målet mitt er at du skal ha det så gøy på timen at du ikke legger merke til at både muskler og pumpa får kjørt seg – før timen er ferdig! 😅 Det stilles selvsagt ingen krav til danseferdigheter. Jeg håper du blir med å slå deg løs sammen med meg! 💃 ✨

Back to top