Skip to Content
TRENINGSTILBUDET
ABOUT

Den nye generasjonen treningssenter

Sportytude edition 1.0 åpner for et begrenset antall medlemmer 01. april 2020. De første medlemmene vil kunne ta i bruk våre 1300 kvm med flotte treningslokaler og garderober. Delta på våre gruppetreningskonsepter i de ulike salene, Group, Bike og Run. Benytte vår 720 kvm styrkesal med utstyr levert fra det anerkjente merket Technogym. Her finner du alt av treningsutstyr for varierende styrke- og kondisjonstrening. Personlig trening på individuell basis eller i mindre grupper.

Sportytude edition 2.0 åpner høsten 2020. Alle som ønsker å oppleve et utvidet Sportytude ønskes velkommen til å ta i bruk våre utvidede lokaler hvor treningskonseptet er utviklet ytterligere. Vi vil blant annet tilby squash. Totalt vil senteret med utvidede fasiliteter omfatte ca. 2300 kvm. Gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren.

Teamet som er fra Lørenskog skal levere gode treningsopplevelser som tar deg med inn i din fremtidige solide treningsrutine der du gleder deg til hvert besøk. Du skal lykkes hos oss.

Sportytude finner du i hjertet av den nye SNØ parken i Skeidar bygget i Lørenskog. Denne verdenen gir deg unike muligheter til å kombinere alle dine sportsaktiviteter. Det er denne verdenen vi vil at du skal oppleve sammen med oss.

DETTE STÅR VI FOR

Du skal lykkes hos oss

Vi har designet et treningssenter for DEG der fokus er å stimulere DEG til å prestere. Sannheten er at det er DEG det kommer an på. Dette vet vi. Derfor etablerer vi ikke nok et treningssenter bygget på gammel lest. Vi tar med oss 20 års bransjeerfaring inn i neste generasjons treningssentre. Det er DU som må gjøre jobben, men det er VÅRT ansvar at du lykkes. I det du går over dørstokken hos oss, er vårt konsept designet for å stimulere og inspirere deg slik at du finner DIN indre motivasjon.

Du vil oppleve flyten i de skreddersydde lokalene. Nøye gjennomtenkt utvalg og plassering av treningsutstyr, gjennomarbeidede gruppetreningstimer, spesialdesignet lyd og lys, sammen med et motivert og faglig dyktig personale. DITT initiativ, VÅR leveranse. Hvor vil du med treningen din? God hverdagsform? Eliteform? Forbedret nattesøvn? Sixpack? Du skal lykkes hos oss.

PÅ TIDE Å BEGYNNE

Join the family

Registrer deg som medlem av Sportytude edition 1.0.

JOIN US
Back to top